If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако все още не знаете, торент-тракера Замунда.НЕТ е откраднат от бивш негов служител. Старият екип на сайта е отворил нов - zamunda.se http://www.blitz.bg/news/article/194368
Ами аз както го разбрах, админчето направил бекъп на базата, пререгистрирал домейна, така че само той да го контролира и го насочил към собствен сървър, където възстановил базата. Нещо като със фиат форума преди време
Ама "старите кучета" понеже имали бекъп, за който нашия не знаел, щото пробвал да изтрие всички останали, взели че регистрирали нов домейн и вдигат сега сайта пак...
С две думи там положението е ....
Ако не беше признанието от страна на Z.net за "вътрешен преврат", създаването на копието в новия домейн и всички съпътстващи това приказки, можеше да мине за обикновена хакерска дейност.
Може да има някакъв конфликт , защото вчера бяха отворили регистрацията , а днес имат някакво извинение относно конфликта и предупреждават да не се регистрираш в друг а замунда.
Може да има някакъв конфликт , защото вчера бяха отворили регистрацията , а днес имат някакво извинение относно конфликта и предупреждават да не се регистрираш в друг а замунда.
Мда, за да не объркаш замундите. Всеки се страхува да не идеш при другия
Мдаааа това се очакваше от доста мноого време.
По принцип Брейк е доста гадно копеленце
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
След отправените призиви към потребителите от страна и на двата сайта, предстои чисто техническата война между тях. Много е вероятно в резултат на това да има блокирани акаунти или затруднен достъп.
От гледната точка на потребителите - човек ще се ориентира натам, където получава по-добра услуга.
По ми е интересно накъде ще се ориентират рекламодателите.
Не се притеснявай и аз не разбрах.И без туй нямам акаунт там.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Аз лично не разполагам с доказателства, че Z.se е новият сайт на ограбения.
Ами ако това е сайта на крадеца?
Засега трябва да вярваме само на приказки.
Comment